Voegwerken


Voegen is niet meer dan het aan elkaar metselen van stenen. Bij TechnoClean kunt u terecht voor het verwijderen van bestaande voegen door mechanisch uithakken of slijpen en het aanbrengen van nieuw voegwerk in de door u gewenste kleur of stijl.

In tegenstelling tot vroeger zijn er tegenwoordig diverse voegstijlen mogelijk: van een authentieke knipvoeg tot moderne steek- of schaduwvoeg met ieder haar eigen eigenschappen (zie afbeelding voor een impressie van de mogelijkheden). Wij adviseren u hierin graag!    

                                          

 

Weersomstandigheden en lekkende regenpijpen en dakgoten (vocht) leiden tot aantasting van het voegwerk. Enerzijds kan dit leiden tot vocht in de woning, maar indien het vocht in het voegwerk ’s winters bevriest kan dit zelfs leiden tot gebarsten stenen. Goed voegwerk is dus best essentieel te noemen.
Daarbij zorgt mooi voegwerk ook gewoon voor een frisse uitstraling en kan het ervoor zorgen dat uw woning/pand eruit springt. Vooral bij rijtjeshuizen. Indien gewenst kan er een kleurtje worden gegeven aan het voegwerk.

Naast het voegen van reguliere particuliere en bedrijfspanden vormt het voegen van restauratiepanden voor ons geen probleem!
 

Waarom voegwerk herstellen?