Impregneren


Impregneren betekent simpelweg het behandelen (doordringen) van een oppervlakte met een bepaalde stof om het oppervlak o.a. water- en vuilafstotend, schimmelwerend en brandvertragend te maken.
TechnoClean impregneert gevels en daken. Hierbij wordt een beschermende laag over de gevel en het dak gespoten, waardoor u schimmels, vocht en vuil buiten de deur houdt.

De meeste bouwwerken in Nederland bestaan uit beton, baksteen en natuursteen. De poreuze structuur van deze mineralen neemt veel vocht op, maar heeft ook te leiden onder corroderende omstandigheden, zoals zouten, industriële verbrandingsprocessen en vorst. Dit leidt tot aantasting van de minerale ondergrond wat vervolgens weer kan leiden tot o.a. vochtproblemen. In het Nederlandse zeeklimaat - met veel wind en regen - is impregneren dus zeker geen overbodige luxe.

Bent u van plan uw woning/pand te laten impregneren? Dan adviseren wij deze eerst te laten reinigen. Door het toepassen van de juiste reinigingstechnieken en vervolgens het aanbrengen van de juiste applicatie, kan voor de toekomst de juiste bescherming worden geboden. Alle soorten minerale ondergronden zijn te impregneren.
 

TechnoClean maakt gebruik van impregneermiddel op waterbasis, omdat dit beter is voor het milieu.

 

Dus, waarom impregneren?

 


                                                             Bij het impregneren geven wij een schriftelijke garantie van 10 jaar op vochtdoorslag van buitenaf!