Dakrenovatie: dakreiniging en dakcoating


Is uw dakbedekking beschadigd of ziet het er gewoonweg niet meer mooi uit en twijfelt u over het nemen van nieuwe dakpannen? Er is een alternatief, namelijk het renoveren van uw dakbedekking door het te laten reinigen, impregneren en/of coaten. Dit is in de meeste gevallen zeker de helft (soms zelf 75%!) goedkoper dan het (laten) plaatsen van nieuwe dakpannen. TechnoClean helpt u hier graag bij, waarna uw dak er weer uitziet als nieuw!  
 

Dakreiniging
Evenals gevels hebben daken het ook aardig te verduren onder weersomstandigheden en luchtvervuiling (denk ook aan vogelpoep). Ook op daken kan mos- en algengroei ontstaan en via niet goed onderhouden daken kan vocht naar binnen komen wat zorgt voor een ongezond leefklimaat en een muf ruikende zolder/bovenverdieping. Daarbij ziet een schoon dak er natuurlijk ook gewoon een stuk mooier uit.

Wij kunnen uiteenlopende vormen van dakbedekking schoonmaken, waaronder betonpannen, keramische pannen en golfplaten. Staat uw dakbedekking er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Voor het beste en meest duurzame resultaat adviseren wij uw dak na het reinigen te impregneren en/of coaten.
 

Dakcoating
Evenals impregneren beschermt dakcoating tegen weersinvloeden, maar het zorgt er ook voor dat mos, algen en ander vuil (bv. vogelpoep) zich moeilijk kunnen hechten. Hierdoor blijft uw dak veel langer schoon en mooi. Daarbij beschermt het tegen het kapotvriezen van dakpannen en andere schade door vorst en voorkomt het een lekkend dag. In tegenstelling tot impregneer kan je met coating ook een mooi kleurtje aan het dak geven. Kortom, dakcoating zorgt voor een mooi en schoon dak met een frisse uitstraling!

TechnoClean biedt coating in een breed scala aan toepassingen en kleuren. Doordat wij meerdere lagen aanbrengen is er een volledig (100%) dekkend en duurzaam eindresultaat.

 

Voordelen dakreiniging- en coating
Het mag dus duidelijk zijn dat dakreiniging- en coating diverse voordelen heeft. Hieronder nog even kort op een rijtje: